Nyelvvizsga - előkészítés

Oktatóink nagy gyakorlattal rendelkeznek a Cambridge, TOEFL, Pitman, Trinity, BME, Euro, ECL, Goethe és ORIGÓ nyelvvizsgákra való felkészítésben. Vállaljuk a hallgatók felkészítését bármelyik típusú nyelvvizsgára.


Üzleti nyelv

Az Inside Word nyelviskola üzleti nyelvi kurzusait olyan magyar és anyanyelvi oktatók tartják, akik többnyire maguk is az üzleti szférában szereztek tapasztalatot, vagyis a nyelvi kompetenciát első kézből szerzett tapasztalataikkal erősítik.
Az Inside Word e-mailen történő távoktatásos megoldást is kínál.
Ne okozzon gondot az üzleti levelezés, a kapcsolattartás vagy ajánlatküldés idegen nyelven!


Pénzügyi nyelv

Ez a kurzus a banki és a pénzügyi szférában használt alapfogalmak, gyakori kifejezések elsajátításával foglalkozik..
A nyelvtanfolyam nemcsak auditorok és pénzügyi szakemberek számára javasolt, hanem mindenkinek, akinek munkakörébe tartozik a szerződéskötés, egyeztetés és valamilyen formában a döntéshozatal. Szakképzett, az üzleti szférában is jártas, esetenként közgazdasági végzettséggel rendelkező oktatók biztosítják a minőségi képzést.


Jogi szaknyelv


Jogászoknak, joghallgatóknak és a jogi szférában dolgozó munkatársaknak ajánljuk jogi szaknyelvi tanfolyamunkat. Az Inside Word nyelviskola kurzusa mindig csak egy bizonyos szakterületettel foglalkozik, hogy a résztvevők megfelelő jártasságot szerezzenek az adott szférában.
Oktatóink egy része szakirányú (jogi és tanári) képesítéssel is rendelkezik.


Orvosi szaknyelv

Hazai orvosaink és orvostanhallgatóink körében egyre nagyobb igény és érdeklődés van a külföldi munkavállalás iránt. Ennek feltétele nem csupán a társalgási szintű angol nyelvtudás, hanem az angol orvosi nyelv megfelelő szintű ismerete is. Az Inside Word kurzusát az orvosi angol szaknyelv oktatásában jártas, képzett nyelvtanárok tartják.

EU-szaknyelv

Magyarország és a magyarországi cégek az EU-hoz való csatlakozás után számtalan pályázati lehetőséghez jutottak, ezért fontos a pályázatíró szakemberek kiképzése.
Kurzusainkon nem csupán az EU-s terminológiát és a pályázatírás nyelvi módozatait sajátíthatják el a résztvevők, hanem megismerkedhetnek az EU intézményeivel, strukturáltságával, politikájával, és alapelveivel is.


Prezentációs technika

A sikeres idegen nyelvű prezentáció módszereit és lépéseit a hallgatók szituációs gyakorlatok segítségével fokozatosan sajátíthatják el. Az Inside Word erre külön intenzív tréninget is kínál cégeknek.


Tárgyalástechnikai gyakorlatok

Esettanulmányok és felvételek elemzésével és feldolgozásával sajátíthatják el a hallgatók a hatásos érvelés, magyarázat és reagálás módozatait. Egy-egy eset részletes írásos kidolgozásával, konzultációkkal és szituációk gyakorlásával mélyülhetnek el egy-egy témában. Az Inside Word nyelviskola erre külön intenzív tréninget is kínál.

Jelentkezés

 


Referencia:

„A nyelvtanfolyamokon kívül a közelmúltban angol nyelvű prezentációs tréningen is részt vettek kollégáink az Inside Word szervezésében, amely szintén nagyon hasznos volt számunkra. Nagyon elégedettek vagyunk az eddig nyújtott szolgáltatásokkal és szeretnénk a jövőben is az Inside Word-del együtt dolgozni.”

 

Farkas Beatrix
Üzletág Igazgató

Grafton Technologies

grafton

További elégedett megbízóink >>>